Forumul Smart Village încheie cu succes a treia ediție, promovând dezvoltarea durabilă a comunităților rurale

de admin 2
0 comentariu 19 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Duminică, pe data de 2 iulie 2023, Forumul Smart Village, o platformă de pionierat în domeniul dezvoltării durabile a comunităților rurale, a încheiat cu succes cea de-a treia ediție a evenimentului său anual. Desfășurat pe parcursul a patru zile la Hotelul Delta din Jupiter, forumul a reunit un număr semnificativ de participanți, inclusiv experți în domeniu, reprezentanți ai autorităților publice din mediul urban și rural, primari, viceprimari și administratori publici, precum și reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri, arhitecți, cercetători, inventatori și jurnaliști. Scopul lor comun a fost acela de a identifica situația actuală a satului românesc și de a dezvolta soluții pentru îmbunătățirea calității vieții în zonele rurale.

Forumul Smart Village a demonstrat cu succes că comunitățile rurale pot juca un rol esențial în construirea unui viitor durabil. Prin aducerea împreună a experților, a autorităților locale și a comunităților rurale interesate, această inițiativă a creat un cadru de dezbatere și acțiune pentru îmbunătățirea sustenabilă a zonelor rurale.

Organizatorii forumului au exprimat satisfacția lor față de succesul evenimentului și au subliniat angajamentul lor continuu de a sprijini dezvoltarea durabilă a comunităților rurale. Prin intermediul acestui forum, ei urmăresc să creeze o platformă în care se pot genera soluții inovatoare și se pot dezvolta parteneriate pentru a aduce îmbunătățiri semnificative vieții în zonele rurale.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00