Loteria Română lansează biletele online!

by admin 2
0 comentariu 65 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Într-o premieră absolută în istoria Loteriei Române, jucătorii au acum posibilitatea de a cumpăra bilete online pentru jocurile tradiționale de noroc precum Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

Această opțiune facilitează accesul la loterie și elimină necesitatea de a vizita agențiile loto fizice. Toți doritorii pot achiziționa biletele online prin intermediul site-ului oficial al Loteriei Române, www.loto.ro.

Este important de menționat că prețul biletelor este identic cu cel practicat în agențiile loto tradiționale, iar în caz de câștig, sumele vor fi acordate conform regulamentului în vigoare pentru jocurile de tip loto tradițional.

Câștigurile pot fi revendicate fie la orice agenție loto proprie sau mandatară, fie la casieriile din sediile reședință de județ sau la punctele de lucru județene, inclusiv la casieria centrală a Loteriei Române, în funcție de cuantumul premiilor obținute.

Această inovație oferă jucătorilor o modalitate comodă și sigură de a participa la jocurile de noroc preferate, contribuind în același timp la modernizarea serviciilor oferite de Loteria Română.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00