Verdictul final în cazul de dopaj al Simonei Halep așteptat în minim 14 zile

de admin 2
0 comentariu 30 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Gabriela Andreiașu, șefa Agenției Naționale Antidoping (ANAD), a participat la toate audierile în cazul procesului de dopaj al Simonei Halep și a afirmat că în cel mult 14 zile vom avea un verdict final.

“Procesul de audieri s-a desfășurat pe parcursul a mai multor ore, în fiecare zi. S-au acordat suficiente ore pentru ca fiecare parte să își expună acuzațiile sau apărarea în ceea ce privește Simona Halep, și să prezinte eventualele dovezi”, a declarat Gabriela Andreiașu.

De-a lungul audierilor, arbitrii au avut oportunitatea de a interoga fiecare parte și de a primi răspunsuri, în vederea formulării unei decizii motivate și corecte.

Toate părțile implicate în proces au avut dreptul să cheme experți și martori din diverse domenii științifice, inclusiv analiză, biologie, biochimie și hematologie, dar și experți juridici.

“Putem confirma faptul că atât părțile implicate, cât și arbitrii au manifestat o conduită ireproșabilă, au demonstrat profesionalism și independență, iar întregul proces a fost gestionat într-un mod extraordinar”, a adăugat Gabriela Andreiașu.

Termenul pentru pronunțarea unui verdict final este de minim 14 zile, conform regulamentelor Sport Resolutions și International Tennis Integrity Agency (ITIA), a precizat Gabriela Andreiașu într-un interviu acordat postului de televiziune Euronews.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00