Neversea va aduce un val de 120.000 de turiști pe litoralul românesc și totuși hotelierii se plâng

de admin 2
0 comentariu 20 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Festivalul Neversea atrage zilnic peste 70.000 de vizitatori, desfășurându-se pe o perioadă de patru zile, între 6 și 9 iulie inclusiv. Experții în turism estimează că în această perioadă vor fi prezente peste 120.000 de persoane la malul Mării Negre, iar capacitățile de cazare din zona Constanța – Mamaia vor fi ocupate în proporție de 90%.

Deși hotelierii se bucură de această creștere a numărului de turiști, agenții economici din zona Portului Turistic Tomis nu se pot bucura de aceeași situație, deoarece festivalul va aduce mai puțini turiști în această zonă. În zona parcării, vor fi efectuate controale antitero, având în vedere numărul mare de participanți așteptați, iar circulația autovehiculelor, cu excepția autobuzelor, va fi restricționată.

Joi, 6 iulie, începând cu ora 16:00, se va deschide porțile celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea. Autoritățile au mobilizat forțele de ordine, întrucât se așteaptă prezența a până la 70.000 de persoane pe zi la festival. De asemenea, specialiștii în turism estimează că litoralul va fi luat cu asalt de peste 120.000 de turiști, iar gradul de ocupare al spațiilor de cazare din Constanța – Mamaia va atinge 90% în perioada următoare.

Deși hotelierii se bucură de un început de sezon estival promițător, agenții economici din Portul Tomis sunt dezamăgiți de restricțiile de circulație care împiedică sosirea turiștilor la restaurantele din port, ceea ce va afecta veniturile acestora.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00