Cea de a IX-a ediție a festivalului Electric Castle aduce surprize noi și vânzări record

de admin 2
0 comentariu 25 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ediția a IX-a a festivalului Electric Castle este programată să aibă loc între 19 și 23 iulie 2023. Odată cu anunțarea acestor date, organizatorii aduc și primele noutăți pentru fanii festivalului din Bonțida.

Organizatorii, entuziasmați de interesul mare al publicului, au anunțat că deja s-au vândut 10.000 de abonamente pentru ediția din 2023. În prezent, sunt disponibile biletele în cea de-a doua etapă de vânzare, cu prețuri începând de la 119 euro pentru un abonament.

O altă veste bună pentru festival este menținerea ofertei speciale pentru tinerii cu vârsta de până în 21 de ani. Organizatorii doresc ca experiența unui festival de top să fie accesibilă tuturor, iar prin intermediul Youth21 Pass, disponibil la doar 99 de euro, îi încurajează pe tineri să descopere un eveniment unic pe piața din România.

La castel, festivalieri se vor bucura de același EC Village, un oraș în miniatură construit an de an pentru cei care doresc să rămână în zona festivalului non-stop, beneficiind de toate facilitățile, inclusiv o scenă dedicată, amplasată în apropierea spațiilor de cazare.

Ediția din 2023 vine cu și mai multe noutăți. Participanții vor avea opțiunea de a închiria un spațiu de 24 mp în EC Village, unde pot parca mașina și instala cortul personal, o variantă ideală pentru cei care vin de la distanțe mai mari. Căsuțele, glam camp și zona de camping pentru rulote rămân, de asemenea, disponibile, iar capacitatea zonei de camping a fost extinsă la 17.000 de locuri, sold-out fiind înregistrat la ultima ediție a festivalului.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00