Fratele unui fost consilier local din Mangalia rămâne fără autoturism în urma furtului comis de un minor beat

by admin 2
0 comentariu 103 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Bulent Beghim, fratele fostului consilier local din Mangalia, Levent Beghim, a fost victima unui furt de mașină, după ce un minor beat a profitat de faptul că vehiculul nu era securizat și că cheile se aflau în contact, și a plecat cu acesta prin Mangalia și stațiunile învecinate. Biulent Beghim este administratorul firmei Bio By S.R.L. din Mangalia.

Evenimentul a avut loc pe 4 aprilie 2022, când Viorel I., obținând o învoire de la școală, a luat o bicicletă de la centrul în care locuia pentru a se plimba prin Mangalia. Viorel I. a consumat și băuturi alcoolice și, la ora 19:00, când s-a încheiat perioada de învoire, nu s-a întors la centrul școlar și a continuat să se plimbe cu bicicleta. Ajuns în fața unui restaurant, a observat un autoturism parcat. Mașina nu era securizată, iar cheile se aflau în contact, motiv pentru care Viorel I. a decis să fure mașina și să o conducă.

Viorel I. a circulat cu mașina prin stațiunile din apropiere de Mangalia, însă la un moment dat motorul s-a oprit, blocând traficul. Alți participanți la trafic l-au ajutat să mute mașina. După acest incident, Viorel I. și-a continuat drumul, dar motorul mașinii s-a oprit din nou. În timp ce staționa lângă mașină, a fost abordat de un bărbat care l-a întrebat ce s-a întâmplat. Viorel I. a pretins că mașina aparține tatălui său și că a rămas fără curent. Bărbatul, un prieten al lui Biulent Beghim, a recunoscut mașina și și-a dat seama că minorul minte, așa că l-a contactat imediat pe Beghim pentru a-i relata cele întâmplate. Prietenul lui Beghim l-a ținut pe Viorel I. sub supraveghere până la sosirea victimei, care a anunțat poliția.

Magistrații Judecătoriei Mangalia au decis să aplice măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pentru o perioadă de 6 luni lui Viorel I., pentru infracțiunile de furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului. Sentința nu este definitivă.

Firma condusă de Biulent Beghim, Bio By S.R.L., a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri de 3.436.585 de lei, un profit de 1.136.300 de lei și datorii de 422.659 de lei, având în medie 14 angajați.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00