Neversea a adunat peste 65.000 de fani în prima zi a festivalului, iar Lil Uzi Vert a oferit un spectacol de neuitat

de admin 2
0 comentariu 33 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Peste 65.000 de fani din România și din străinătate s-au adunat la malul Mării Negre în prima zi a celei de-a cincea ediții aniversare a festivalului Neversea. Acesta este considerat cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa și a devenit punctul central al distracției pentru oamenii veniți din toate colțurile țării și din străinătate.

Ediția aniversară a Neversea a oferit un mix perfect de genuri muzicale, iar fanii festivalului s-au bucurat de diversitatea muzicii, atmosfera marină, răsăritul de soare și o experiență memorabilă alături de prieteni.

Unul dintre cei mai așteptați artiști internaționali ai festivalului a fost rapper-ul american Lil Uzi Vert, care a fost primit cu un entuziasm uriaș de către fanii Neversea. Cu un spectacol live în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, precum “XO Tour Lif3”, piesa cu peste 1,9 miliarde de ascultări pe Spotify, “Suicide Doors” sau “20 Min”, dar și piese de pe cel mai nou album, “Pink Tape”, lansat săptămâna trecută.

Fanii artistului din Statele Unite au fost încântați de sunetul noului său material discografic, în care Lil Uzi Vert combină elemente din rap și rock. Rapper-ul a fost impresionat de fanii festivalului Neversea, care i-au oferit o surpriză neașteptată: un desen cu artwork-ul noului său album. “România, ești incredibilă!”, a fost modul în care Lil Uzi Vert a ales să le mulțumească celor zeci de mii de fani care au cerut un bis. Și li s-a oferit!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00