PNL Constanța retrage sprijinul politic acordat președintelui Consiliului Județean Mihai Lupu

de admin 2
0 comentariu 19 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Colegiul Director Județean (CDJ) al Partidului Național Liberal (PNL) Constanța a luat o decizie importantă ieri, joi, 6 iulie 2023. Aceasta implică retragerea sprijinului politic acordat președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în urma unei decizii luate de Biroul Politic Județean al PNL în ședința din 24 iunie.

Reprezentanții Partidului Național Liberal au explicat că această decizie, adoptată prin vot, este consecința unei serii de incompatibilități între valorile și principiile liberale, pe de o parte, și comportamentul continuu al domnului Mihai Lupu, care a abătut de la aceste principii.

“Biroul Politic Județean al PNL a luat această decizie având în vedere că județul Constanța se află într-o fază de dezvoltare accelerată și semnificativă, fără precedent în ultimii 30 de ani. Așteptările față de noi sunt foarte mari. Seria interminabilă de controverse, precum și lipsa de colaborare și comunicare între Mihai Lupu și colegii noștri din partid au condus la votul de retragere a sprijinului politic”, a subliniat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

El a continuat: “În perioada următoare, misiunea noastră este să asigurăm un flux administrativ neîntrerupt între primării și Consiliul Județean pentru a continua dezvoltarea tuturor localităților din județul Constanța.”

Votul Colegiului Director Județean consfințește decizia Biroului Politic Județean al PNL, care, în ședința din 24 iunie, a decis să convoace CDJ pentru a propune retragerea sprijinului politic acordat domnului Mihai Lupu.

Menționăm că în ședința din 24 iunie s-a examinat și analizat în întregime atitudinea domnului Mihai Lupu în funcție, comportamentul său în diverse situații de la preluarea mandatului și până în prezent, precum și toate acuzațiile care i-au fost aduse. Totodată, dorim să subliniem încă o dată că în Partidul Național Liberal încurajăm dialogul, transparența și găsirea de soluții reale în interesul cetățenilor.

Biroul de Presă, PNL Filiala Constanța, 06.07.2023.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00