YouTube testează funcția de blocare a ecranului în timpul videoclipurilor

de admin 2
0 comentariu 28 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

YouTube a început să testeze o nouă funcție care permite blocarea aplicației în timpul redării videoclipurilor, cu scopul de a preveni atingerile accidentale și interferențele nedorite. Această schimbare vine ca o veste binevenită pentru utilizatorii de smartphone-uri care se confruntă frecvent cu probleme precum pauzarea accidentală a videoclipurilor, dezvăluirea de spoilere sau revenirea la ecranul principal.

Funcția de blocare a ecranului, deja existentă pe alte platforme de divertisment precum Netflix, este testată în cadrul serviciului YouTube Premium. Utilizatorii Premium beneficiază de alte avantaje, cum ar fi vizionarea fără reclame și streaming-ul la o calitate mai bună. Prin intermediul YouTube Labs, abonații Premium au posibilitatea să exploreze funcții viitoare înainte ca acestea să fie lansate pentru publicul larg. Echipa Android Police a fost prima care a observat această nouă funcție experimentală pe YouTube.

Se așteaptă ca funcția de blocare a ecranului să fie o îmbunătățire binevenită în interfața YouTube, care este cunoscută pentru dependența sa de gesturi de atingere și glisare pentru controlul redării videoclipurilor. Pentru utilizatorii de telefoane cu ecrane mai mari, această funcție oferă un avantaj suplimentar, permițându-le să se bucure de vizionarea pe termen lung fără a se îngrijora de atingerea accidentală a ecranului și întreruperea clipului.

Perioada de testare este planificată să dureze până la sfârșitul lunii iulie. Între timp, utilizatorii care caută o experiență de vizionare sigură pot apela la alte aplicații de redare media precum VLC și KM Player, care oferă deja controale de blocare a gesturilor și atingerilor accidentale de ceva timp.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00