Atenție! Nu mai dați bani cerșetorilor!

de admin 2
0 comentariu 41 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, Serviciul Ordine Publică, Biroul Monitorizare Zone Publice și Intervenții, în timp ce desfășurau activități de serviciu în stațiunea Mamaia, au depistat doi bărbați de 27 și 34 de ani, ambii din comuna Bărbulești, județul Ialomița, în data de 7 iunie, în jurul orei 21:30. Aceștia solicitau sume de bani de la trecători, inducându-i în eroare prin simularea faptului că sunt persoane surdo-mute.

Pe lângă simularea surdo-mută, cei doi indivizi prezentau un formular cu însemnele unei asociații regionale pentru persoane cu handicap de auz și vorbire. În urma constatărilor făcute, polițiștii locali i-au oprit, i-au identificat și escortat la Secția 1 de Poliție din Constanța pentru întocmirea documentelor specifice și continuarea cercetărilor, deoarece existau indicii temeinice privind tentativa de înșelăciune.

Autoritățile încurajează cetățenii să raporteze orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241 484 205 și 0341/922 sau prin e-mail la adresa politia.locala@primaria-constanta.ro.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00