Avertismentul lui Medvedev: Aderarea Ucrainei la NATO ar putea declanșa un “Al Treilea Război Mondial”

de admin 2
0 comentariu 21 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului Securității Rusiei, a emis sâmbătă o declarație referitoare la promisiunea SUA de a trimite muniție cu dispersie în Ucraina, avertizând că aderarea Ucrainei la NATO ar putea declanșa un “al treilea război mondial”. Această informație a fost transmisă de agenția EFE și citată de observatornews.ro.

Printr-un mesaj postat pe canalul său de Telegram, Medvedev a afirmat că președintele american Joe Biden, după ce “a părăsit Afganistanul într-un mod rușinos” și a “distrus economia europeană”, a furnizat Ucrainei sute de tone de arme, declanșând astfel un conflict periculos și prelungit cu Rusia.

“Ca urmare a acestui fapt, regimul de la Kiev își distruge propria țară. Acum, după ce și-a epuizat toate resursele, (Biden) promite să trimită muniție cu dispersie și să tenteze din nou neonaziștii de la Kiev cu aderarea la NATO, ceea ce ar însemna un al treilea război mondial”, a subliniat fostul președinte rus.

În același timp, Medvedev a recurs la insulte și a susținut că Biden acționează în acest mod pentru a “domina și restricționa alte țări”, dar și pentru că este “un bătrân bolnav, care suferă de demență severă” și “nu știe ce face”.

“Dar poate este vorba despre altceva complet diferit? Poate (…) a decis să se retragă în mod grațios, provocând un Armaghedon nuclear și ducând cu el jumătate din omenire într-o altă lume”, a încheiat Medvedev atacul la adresa lui Biden.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00