Elton John încheie triumfal o carieră de jumătate de secol cu un ultim concert emoționant la Stockholm

by admin 2
0 comentariu 20 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Elton John își ia rămas bun de la turneele muzicale cu un ultim concert emoționant la Stockholm, în fața a mii de fani entuziasmați. La vârsta de 76 de ani, legendarul artist a oferit un spectacol memorabil, aducând astfel încheierea unei cariere de peste jumătate de secol în lumea muzicii, conform news.ro.

Elton John și-a început concertul de adio cu melodia sa iconică, “Bennie and the Jets”, fiind întâmpinat de aplauzele și entuziasmul publicului. Pe parcursul a peste două ore de spectacol, artistul a interpretat hituri precum “Philadelphia Freedom” și “I Guess That’s Why They Call It the Blues”. Purta ochelari strălucitori în culorile albastru și roșu, adăugând un element de stil distinct.

În timpul concertului, Elton John a profitat de ocazie pentru a-și exprima recunoștința față de fani, muzicienii săi și echipa sa, mulțumindu-le pentru sprijinul și loialitatea lor. A adus un omagiu muzicienilor săi, subliniind talentul și dedicarea lor remarcabile.

Un moment deosebit a fost atins odată cu interpretarea melodiei “I’m Still Standing”, care a făcut publicul de aproximativ 30.000 de fani să se ridice în picioare, aclamându-l pe artist.

Înainte de bis, Elton John a prezentat un mesaj special din partea trupei Coldplay, care sărbătorea, de asemenea, o reprezentație în aceeași seară în Göteborg. Vocalistul Chris Martin i-a adus un omagiu lui Elton John pentru contribuția sa în muzică.

Cu această serie finală de concerte, “Farewell Yellow Brick Road”, încheie un capitol important în istoria rock’n’roll-ului. De-a lungul celor cinci ani, Elton John a susținut 330 de concerte în Europa, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Canada și Marea Britanie. Turneul a reprezentat o călătorie muzicală memorabilă, atrăgând peste 6,25 milioane de fani din întreaga lume.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00