Președintele CJ Mihai Lupu își exprimă dezamăgirea față de partidul PNL

de admin 2
0 comentariu 48 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Colegiul Director Județean (CDJ) al Partidului Național Liberal (PNL) Constanța a votat retragerea sprijinului politic acordat președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în urma unei decizii luate de Biroul Politic Județean al PNL în ședința din 24 iunie. Decizia a fost motivată de incompatibilitățile dintre valorile liberale și comportamentul lui Mihai Lupu.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a subliniat că decizia de retragere a sprijinului politic a fost luată din cauza numeroaselor controverse și lipsei de colaborare și comunicare dintre Mihai Lupu și colegii din partid.

Votul Colegiului Director Județean a confirmat decizia Biroului Politic Județean al PNL de a retrage sprijinul politic lui Mihai Lupu. S-a ținut cont de atitudinea și comportamentul acestuia în exercitarea funcției de președinte al CJ, precum și de acuzațiile care i se aduc.

În replică, Mihai Lupu a subliniat că a ales PNL încă de la începutul carierei sale și că nu a renunțat niciodată la valorile și conceptele liberale. El a exprimat dezamăgirea față de retragerea sprijinului politic și consideră că decizia este o încălcare a principiilor democratice și a valorilor promovate de PNL. Mihai Lupu a fost pus sub urmărire penală de către procurorii DNA pe 13 iunie, într-un dosar privind acuzații de luare de mită.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00