Claudiu Târziu (AUR) cere demisia miniștrilor Gabriela Firea și Marius Budăi: „PSD este la vârful sistemului corupt și inert”

de admin 2
0 comentariu 24 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Claudiu Târziu, Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, cere demisia miniștrilor Familiei și Muncii, Gabriela Firea și Marius Budăi, și aduce în atenție faptul că PSD se află la vârful “sistemului corupt și inert” despre care a vorbit Marcel Ciolacu.

„La vârful sistemului corupt și inert se află chiar PSD. Marcel Ciolacu nu ar trebui să se prefacă naiv, căci aceasta nu este credibil. PSD a condus România cel mai mult timp în ultimii 33 de ani, PSD și-a numit oamenii în poziții-cheie, iar sub guvernarea PSD au avut loc toate aceste atrocități din dosarul Azilurile groazei. PSD are responsabilitatea politică și morală de a-i demite pe miniștrii Firea și Budăi și de a cere scuze românilor pentru cele întâmplate”, a declarat Claudiu Târziu.

„Legătura de complicitate din Voluntari este evidentă, indiferent de negările Gabrielei Firea, iar Marius Budăi are sub autoritatea sa două instituții cu competență directă în cazul centrelor sociale: Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială și Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități. Cei doi nu mai pot ocupa funcții publice de demnitate, în urma scandalului Azilurile groazei, care a șocat și indignat opinia publică din România.” a mai declarat Claudiu Târziu.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00