„Cultura la Liman”, proiectul care aduce artiștii împreună: Programul verii 2023

de admin 2
0 comentariu 62 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

“Cultura la Liman” este o serie de evenimente organizate de Primăria comunei Limanu, cu scopul principal de a promova artiștii și valorile culturale autohtone, dar și de a consolida satul 2 Mai ca un adevărat “hub” al culturii pe litoralul românesc.

Pe parcursul întregii veri, proiectul se va desfășura prin organizarea de expoziții, vernisaje și lansări de carte ale unor personalități culturale, fie cu origini în zonă, fie cu o legătură emoțională puternică cu satul 2 Mai. Astfel, vara aceasta va fi plină de evenimente la malul mării!

Această inițiativă a Primăriei Limanu demonstrează angajamentul autorităților locale față de dezvoltarea culturală și susținerea artiștilor din comunitatea satului 2 Mai. Prin promovarea evenimentelor culturale, “Cultura la Liman” atrage atenția turiștilor și a celor interesați de artă și oferă o platformă pentru exprimarea și expunerea talentului local. În plus, această inițiativă contribuie la promovarea satului 2 Mai ca destinație turistică deosebită, în care cultura și arta se împletesc cu frumusețea naturală a litoralului românesc.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00