Eveniment de excepție la Mangalia: Expoziția “Culorile, iubirii divine” dezvăluie talentul Silviei Carmen Cântea

by admin 2
0 comentariu 54 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Duminică, 16 iulie 2023, ora 15:00, Clubul de Cultură și Artă “Solteris” din Mangalia va găzdui un eveniment artistic deosebit – expoziția de pictură intitulată “Culorile, iubirii divine”. Această expoziție aduce în prim-plan talentul și pasiunea Silviei Carmen Cântea, absolventă a Facultății de Management Turistic și Comercial a Universității Dimitrie Cantemir din Constanța.

Clubul de Cultură și Artă “Solteris” găzduiește acest eveniment la Cercul Militar Mangalia, o instituție care a sprijinit și promovat cultura autentică de-a lungul timpului. Deși este debutul autoarei în expoziții de pictură, numeroase tablouri ale Silviei Carmen Cântea fac parte din colecții particulare ale iubitorilor de artă.

Silvia Carmen Cântea a fost întotdeauna fascinată de creațiile marilor pictori precum Rembrandt, Ivan Shishkin și Van Gogh, aceștia fiind printre preferații săi. Prin intermediul expoziției “Culorile, iubirii divine”, ea își dorește să împărtășească pasiunea pentru artă și să transmită publicului emoția și frumusețea acestui domeniu.

La acest eveniment special vor fi prezenți și alți oameni de valoare și creatori de cultură. Printre aceștia se numără criticul de artă, doctor în istorie, Tatiana Odobescu, prozatoarea Adreea Unc, remarcabilă romancieră și membră a Uniunii Scriitorilor din România, scriitoarea Dora Alina Romanescu, cetățean de onoare al Mangaliei, prozatoarea și poetă profesoară Adina Lozinschi, membră a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, directorul Televiziunii Mangalia TV, Ionel Rugea, poeta și medicul Ecaterina Marga, poetul Marius Robert Dincă și poeta Ramona Opriș, prozatorul și jurnalistul Emil Corneliu Ninu și doamna Doina Cristiana Iordache. De asemenea, vor fi prezenți și talentații pictori Niculae Găgeanu, medicul Corina Vicolov, Marieana Oleniuc, Marcela Dabu, Cristian Petică și Rodica Nazarenco, membri ai clubului.

Pe lângă expoziția de pictură, publicul va fi încântat și de un frumos micro-recital de muzică și poezie susținut de talentații artiști Dorotea Vreme, Daniela Crina Balotă, Teodora Carabageag, Mălina Rugea și Andreea Unc. Această combinație de artă vizuală, muzică și poezie va crea o atmosferă plină de armonie și frumusețe, oferindu-le celor prezenți o experiență culturală deosebită.

Expoziția de pictură “Culorile, iubirii divine” va fi prezentată de poeta Emilia Dabu, președinta Clubului de Cultură și Artă “Solteris”, membră apreciată a Uniunii Scriitorilor din România și cetățean de onoare al Mangaliei, orașul înțelepciunii.

Toți cei care iubesc frumusețea și lumina evoluției spirituale sunt așteptați cu încredere și prietenie la această expoziție deosebită, unde vor putea experimenta emoția și rafinamentul oferite de arta picturii, poeziei și muzicii.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00