Inspectorii vamali din Constanța opresc un container suspect de căști fără fir “APPLE”

de admin 2
0 comentariu 31 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Pe data de 10 iulie 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București au efectuat o descoperire remarcabilă în timpul unei inspecții.

Un container sosit din China, care aparținea unei societăți comerciale cu sediul în Republica Moldova, conținea 810 bucăți de căști fără fir pentru telefoane mobile, pe care erau inscripționate cu logo-ul “APPLE”. Această situație ridică suspiciuni că bunurile ar putea încălca drepturile de proprietate intelectuală ale mărcii menționate.

Inspectorii vamali au reținut aceste bunuri și au evaluat valoarea lor, în cazul în care ar fi fost comercializate pe piață la prețul de vânzare cu amănuntul al unui produs original. Conform estimărilor, valoarea acestora se ridică la aproximativ 120.000 lei.

Această acțiune reprezintă o măsură fermă împotriva încălcării drepturilor de proprietate intelectuală și demonstrează angajamentul autorităților vamale în protejarea mărcilor înregistrate și a produselor autentice.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00