Papiotă de somon

de admin 2
0 comentarii 24 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 4 fileuri somon proaspăt;
  • 2 morcovi fierți;
  • 1 dovlecel;
  • 1/2 vânătă;
  • 1 lămâie;
  • puțin cimbru;
  • 1 linguriță ulei;
  • sare și piper.

Mod de preparare:

  1. Dovlecelul, morcovul și vânăta se taie rondele care se presară cu sare.
  2. Se pregătesc patru bucăți de hârtie de copt și legumele se amestecă cu uleiul și se așază ca prim strat.
  3. Se taie și lămâia și se repartizează în cele patru pachete.
  4. Se presară cu sare și piper peștele, se pune deasupra legumelor și se presară cimbru.
  5. Se strâng pachetele la capete, se transferă într-o tavă mare de copt și se coc 15-20 de minute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW