Papiotă de somon

by admin 2
0 comentariu 20 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 4 fileuri somon proaspăt;
  • 2 morcovi fierți;
  • 1 dovlecel;
  • 1/2 vânătă;
  • 1 lămâie;
  • puțin cimbru;
  • 1 linguriță ulei;
  • sare și piper.

Mod de preparare:

  1. Dovlecelul, morcovul și vânăta se taie rondele care se presară cu sare.
  2. Se pregătesc patru bucăți de hârtie de copt și legumele se amestecă cu uleiul și se așază ca prim strat.
  3. Se taie și lămâia și se repartizează în cele patru pachete.
  4. Se presară cu sare și piper peștele, se pune deasupra legumelor și se presară cimbru.
  5. Se strâng pachetele la capete, se transferă într-o tavă mare de copt și se coc 15-20 de minute.

Poftă bună!

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00