Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, îl apără pe primarul Florentin Pandele în scandalul azilelor groazei

de admin 2
0 comentariu 18 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

În contextul scandalului privind condițiile deplorabile din azilurile de bătrâni, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a intervenit și a luat apărarea primarului din Voluntari, Florentin Pandele.

În declarațiile sale, ÎPS Teodosie afirmă că “un om nu poate să facă totul” și că există subalterni care își asumă responsabilități. El menționează că soțul Gabrielei Firea, primarul general al Bucureștiului, este “un om care face foarte mult bine”. ÎPS Teodosie subliniază că “monștrii sunt aceia care și-au bătut joc de bătrâni, nu cei care apar la televizor”.

În ceea ce privește demisia ministrului Muncii, Marius Budăi, ÎPS Teodosie consideră că nu ar trebui să își dea demisia. El susține că un om nu poate acoperi toate aspectele și că există subalterni care au responsabilități specifice.

ÎPS Teodosie îl apără pe primarul Florentin Pandele, afirmând că acesta este un om care ajută în mod semnificativ. ÎPS Teodosie îl cunoaște pe Florentin Pandele de când era la București și îl consideră un om deosebit, la fel ca și soția acestuia.

În lumina învățăturii și practicii Bisericii, ÎPS Teodosie subliniază că Biserica se implică activ în sprijinirea celor aflați în suferință și că nu rămâne indiferentă în fața suferinței niciunui om. El afirmă că Biserica oferă ajutor și susținere în toate demersurile pe care le întreprinde în acest sens.

În concluzie, ÎPS Teodosie consideră că “monștrii sunt aceia care și-au bătut joc de bătrâni, nu cei care apar la televizor”, subliniind faptul că Biserica își asumă responsabilitatea de a ajuta și sprijini pe toți cei aflați în nevoie.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00