Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor vin la Constanța!

de admin 2
0 comentariu 41 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor anunță că vârstnicii din Constanța vor putea participa gratuit, de două ori pe lună, la activități de socializare organizate în cadrul programului Prietenii Vârstnicilor.

“La împlinirea unui an de la lansarea Centrului de Socializare al Seniorilor Niciodată Singur din București, oferim oportunitatea vârstnicilor din Constanța de a se bucura de prietenie și socializare prin activități organizate gratuit în orașul lor. Misiunea Niciodată Singur este de a alina singurătatea extremă în care trăiesc peste 450.000 de vârstnici din mediul urban, conform unui studiu național realizat de asociație în 2021”, a explicat Dana Gonț, manager de comunicare al asociației.

Prima întâlnire Prietenii Vârstnicilor din Constanța va avea loc joi, 13 iulie 2023, începând cu ora 11:00, la OPEN DOORS Constanța, situat pe Bulevardul Traian nr. 68.

Vârstnicii din Constanța pot obține mai multe informații despre viitoarele întâlniri și pot să se înscrie în program apelând la numărul de telefon 0749 565 555 sau urmărind pagina de Facebook “Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor“.

Cei care doresc să primească un sprijin practic și emoțional pot să se înscrie și în programul de vizite la domiciliu. Un voluntar va veni în vizită, îi va asculta și le va oferi sprijin. În plus, Niciodată Singur oferă seniorilor înscriși în program o excursie gratuită pe an, mese festive de sărbători (de Paște, Crăciun, Ziua Vârstnicului), ieșiri la teatre, muzee și alte activități de petrecere a timpului liber.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00