Cartofi umpluți cu bacon și cascaval

de admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 6 cartofi mari;
  • 100 g cubuleţe bacon;
  • 1 ceapă;
  • 200 ml smântână;
  • 12 felii caşcaval sau brânză topită;
  • 1 legătură ceapă verde.

Mod de preparare:

  1. Cartofii se spală foarte bine şi se lasă în coajă. Se învelesc în folie de aluminiu fiecare şi se pun 40 de minute la cuptor.
  2. În acest timp, ceapa curățată și tocată mărunt şi cubulețele de bacon se călesc fără a adăuga ulei. Se scurge eventuala grăsime lăsată de bacon, se pune smântâna şi se adaugă 6 felii de cașcaval sau brânză.
  3. Cartofii răcoriţi se golesc de miez, care se amestecă cu compoziţia de smântână și se pune apoi în fiecare cartof, se aşează deasupra cele 6 felii de caşcaval rămase şi se lasă 10 minute la cuptor.
  4. Se servesc cu ceapă verde tocată.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00