Colectare separată, pentru o comună curată!

de admin 2
0 comentariu 33 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

În perioada 7 iunie 2023 – 31 august 2023, se desfășoară campania “Responsabilitate socială – colectare separată”, cu sloganul: “Colectare separată, pentru o comună curată!”

În cadrul acestei campanii, obiectivul principal este de a informa, conștientiza și sensibiliza comunitățile din mediul rural cu privire la importanța colectării separate, prevenirea generării de deșeuri și reducerea abandonării acestora.

Inițiativa urmărește să educe comunitățile cu privire la beneficiile colectării separate a deșeurilor, precum și impactul negativ pe care abandonarea acestora îl are asupra mediului înconjurător. Prin promovarea unei atitudini responsabile față de gestionarea deșeurilor, se dorește crearea unei comune curate și protejate.

Pe parcursul campaniei, vor fi organizate sesiuni de informare și evenimente interactive, menite să atragă atenția asupra necesității colectării separate a deșeurilor. Comunitățile locale vor fi încurajate să se implice activ în acest proces și să adere la practici durabile de gestionare a deșeurilor.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00