Mangalia finalizează proiectul de simplificare administrativă pentru o administrație transparentă și eficientă

de admin 2
0 comentariu 80 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiului Mangalia, în calitate de Beneficiar, organizează miercuri, 12 iulie 2023, ora 12:00, la Clubul Nautic Callatis, un eveniment special pentru a marca finalizarea proiectului cu titlul “Planificare strategică și simplificare proceduri administrative în Municipiul Mangalia”, având codurile SIPOCA 828 / MySMIS2014 136064.

Acest proiect a fost finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară 2 – Administraţie publică şi sistem judiciar accesibile şi transparente. Prioritatea de investiții abordată a fost 2.1 – Introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică locală, orientate către optimizarea proceselor și îndeplinirea SCAP, în conformitate cu activitățile desfășurate în cadrul acestui proiect.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 3.301.070,74 lei, din care o sumă nerambursabilă eligibilă din Fondul Social European în valoare de 2.805.910,13 lei. De asemenea, există o contribuție nerambursabilă eligibilă din bugetul național în valoare de 429.139,20 lei, iar Beneficiarul a participat cu o cofinanțare eligibilă în sumă de 66.021,41 lei. Durata de implementare a proiectului a fost de 36 de luni, între 13 iulie 2020 și 13 iulie 2023.

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul Municipiului Mangalia, prin planificarea strategică și simplificarea procedurilor administrative, cu scopul de a reduce birocrația și a oferi servicii mai eficiente cetățenilor.

Aceasta implică adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea proceselor și îmbunătățirea serviciilor publice furnizate, în conformitate cu competențele partajate ale administrației publice locale. Prezentarea evenimentului va fi susținută de către domnul Popa Dan Ciprian, Șeful serviciului Management Proiecte din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia.

Municipiul Mangalia este beneficiarul acestui proiect, iar Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă este Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00