Descoperă frumusețea naturii la evenimentul “Agigea – Natură și Educație” organizat la Stațiunea Biologică Marină “Ioan Borcea”

de admin 2
0 comentariu 17 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Sâmbătă, 15 iulie, începând cu ora 17.00, vă invităm să luați parte la un eveniment dedicat naturii, intitulat “Agigea – Natură și Educație”, desfășurat la Stațiunea Biologică Marină “Ioan Borcea” din Agigea. Evenimentul este deschis pentru toate vârstele și își propune să ofere o după-amiază de educație non-formală și de conexiune cu mediul natural.

În spațiul generos al Stațiunii Biologice, veți avea ocazia să participați la activități care vizează explorarea și înțelegerea naturii într-un mod interactiv. Biologii și cercetătorii vă vor prezenta:

  • Importanța cunoașterii itinerarului și destinațiilor păsărilor migratoare;
  • Fascinanta abilitate de camuflare a insectelor;
  • Motivele pentru care nu ar trebui să vă fie teamă de șerpi;
  • Tehnici de observare de aproape a insectelor.

De asemenea, nu vor lipsi atelierele “BIOART”, în cadrul cărora puteți picta cochilii, desena siluete de păsări și învăța despre animale prin intermediul jocurilor.

Pe parcursul evenimentului, veți fi ghidați pe aleea tematică a Stațiunii pentru a descoperi cum putem contribui la protejarea naturii în curtea noastră sau în parcul din apropiere.

Alături de noi, veți avea ocazia să întâlniți experți în ornitologie, herpetologie și entomologie din cadrul Centrului de Reabilitare “Visul Luanei”, care vor fi disponibili să împărtășească din experiențele lor.

Vă încurajăm să luați parte la acest eveniment educativ și să vă conectați cu natura într-un mod activ și interactiv. Haideți să fim parte din educație și să ne apropiem de natură!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00