Elevii Navei-școală “Mircea” învăță și explorează lumea pe ape

de admin 2
0 comentariu 29 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Marșul internațional de instrucție al navei-școală „Mircea” a debutat pe 3 iulie în orașul Constanța, reprezentând un eveniment deosebit în acest an. Echipajul format din aproximativ 150 de membri și familiile lor s-au adunat pentru a sărbători începutul călătoriei, într-o atmosferă fierbinte datorată nu doar temperaturilor caniculare, ci și emoțiilor puternice resimțite.

Pentru fiecare generație nouă de cadeți care se pregătesc la bordul navei „Mircea”, momentul despărțirii de cheu și plecarea lină a navei către larg reprezintă un moment așteptat cu nerăbdare. De la acel moment, disciplina, seriozitatea, implicarea și responsabilitatea devin virtuți esențiale în fiecare zi petrecută în marș.

Nava-școală „Mircea” va face o escală în portul Taranto, Italia, pe parcursul întregului weekend, urmând să reia călătoria pe data de 11 iulie. Această oprire oferă echipajului oportunitatea de a se odihni și de a explora frumusețile și cultura locului înainte de a se îndrepta către destinațiile următoare ale călătoriei lor internaționale.

Marșul internațional al navei-școală „Mircea” reprezintă o oportunitate de instruire și formare pentru viitorii marinari, care vor învăța atât teoria, cât și practica navigației și a aspectelor legate de viața marină. Această experiență de învățare pe mare consolidează spiritul de echipă, dezvoltă abilitățile de conducere și oferă o perspectivă amplă asupra vieții la bordul unei nave.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00