Stația de autobuz mutată în fața Gării Mangalia pentru o circulație mai fluidă

de admin 2
0 comentariu 32 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Municipiului Mangalia informează cetățenii orașului și turiștii că stația provizorie de transport public în comun, amplasată anterior pe Șoseaua Constanței (DN39), la intrarea în oraș în dreptul blocului AG1, a fost desființată. Această schimbare a fost realizată în contextul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană, iar stația de autobuz a fost mutată pe trotuarul din fața Gării, în cadrul parcării recent modernizate.

Această reamenajare a permis nu doar relocarea stației de autobuz, ci și înființarea unei stații de taxi și a unei parcări pe termen scurt, în beneficiul atât al turiștilor, cât și al localnicilor.

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a explicat rațiunea din spatele acestei schimbări: “Am mutat stația în fața Gării, atât pentru a facilita circulația pe Șoseaua Constanței, cât și pentru a veni în întâmpinarea turiștilor, care acum pot lua autobuzul direct de la Gară pentru a ajunge la hotelurile din stațiuni. Dorim să reamintim că acest transport public este gratuit, Mangalia fiind singura primărie din țară care asigură transportul cu autobuze electrice între oraș și stațiuni.”

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00