23
Ingrediente:
- 8 foi tortilla;
- 1 ceapă albă;
- 1 ceapă roșie;
- 2 roșii;
- 100 ml sos de roșii;
- 250 g carne tocată de vită;
- 1 conservă mică fasole roșie fiartă;
- 1 conservă de porumb boabe;
- 1/2 ardei gras verde;
- 8 foi salată;
- 1 lingură ulei;
- chimen măcinat;
- sare, piper;
- sos iute, după gust.
Mod de preparare:
- Ceapa albă se călește în puțin ulei. Se adaugă carnea, se presară cu sare și piper și se lasă 5 minute. Se adaugă sosul de roșii, roșiile și ardeiul tăiate cuburi și se mai lasă 5 minute.
- Se adaugă fasolea și se mai fierbe 15 minute. Se trage de pe foc și se pun chimenul și sosul iute.
- Pe fiecare foaie de tortilla se așterne câte o frunză de salată, se repartizează amestecul de carne, boabele de porumb spălate într-un jet de apă și bine scurse, se presară ceapa roșie și se pliază.
Poftă bună!