Tacos mexican

de admin 2
0 comentarii 23 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 8 foi tortilla;
  • 1 ceapă albă;
  • 1 ceapă roșie;
  • 2 roșii;
  • 100 ml sos de roșii;
  • 250 g carne tocată de vită;
  • 1 conservă mică fasole roșie fiartă;
  • 1 conservă de porumb boabe;
  • 1/2 ardei gras verde;
  • 8 foi salată;
  • 1 lingură ulei;
  • chimen măcinat;
  • sare, piper;
  • sos iute, după gust.

Mod de preparare:

  1. Ceapa albă se călește în puțin ulei. Se adaugă carnea, se presară cu sare și piper și se lasă 5 minute. Se adaugă sosul de roșii, roșiile și ardeiul tăiate cuburi și se mai lasă 5 minute.
  2. Se adaugă fasolea și se mai fierbe 15 minute. Se trage de pe foc și se pun chimenul și sosul iute.
  3. Pe fiecare foaie de tortilla se așterne câte o frunză de salată, se repartizează amestecul de carne, boabele de porumb spălate într-un jet de apă și bine scurse, se presară ceapa roșie și se pliază.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW