Tesla și secretele numerelor: Cheia universului dezvăluită!

de admin3
0 comentariu 324 vizualizari 4 minute de citit
A+A-
Reset

Nikola Tesla, geniul considerat de mulți drept cea mai strălucită minte din istorie, nu a fost doar un inventator și un adevărat pionier al erei electrice, ci a posedat și o mulțime de secrete și enigme care depășesc imaginația noastră. Cu toate că faima sa a fost umbrită de Edison și Westinghouse, datorită faptului că majoritatea brevetelor erau înregistrate pe numele lor, Tesla a rămas un individ altruist care dorea ce e mai bun pentru cei care folosesc ideile sale. Motivația sa nu era determinată de câștigul financiar în afara necesităților de bază, și își propunea să împărtășească conceptele sale cu lumea, fie de unul singur, fie prin intermediul altora. Una dintre cele mai importante teorii ale sale este Teoria Numerelor Tesla 3 6 9.

Lucruri misterioase pe care le făcea Tesla Tesla a făcut nenumărate experimente misterioase, dar el însuși era o enigmă aparte. După cum spune o zicală celebră, “Mintile cele mai strălucite sunt mereu curioase”, acest lucru se potrivește perfect pentru Nikola Tesla.

Mergea în jurul unui bloc de 3 ori înainte de a intra într-un clădire Alegea doar camere de hotel ale căror numere erau divizibile cu 3 Își spăla farfuriile cu doar 18 șervețele Unii spuneau că avea OCD, iar alții credeau că era superstițios, dar ceea ce spunea Tesla era –

Dacă ai cunoaște măreția numerelor 3, 6 și 9, ai avea cheia universului.

Des întâlnim pe internet o citat atribuit lui Tesla, dar nu există dovezi solide care să confirme că el a spus cu adevărat asta. Cu toate acestea, având în vedere ceea ce știm despre interesele și comportamentul lui Tesla, pare credibil că era fascinat de anumite numere. Deci, deși nu putem fi siguri că citația este autentică, nu este complet neplauzibilă.

În plus, numărul trei are semnificație nu doar pentru Tesla, ci și pentru multe persoane de-a lungul istoriei. Exemple includ cele trei particule subatomice ale unui atom (proton, neutron și electron), Sfânta Treime în creștinism (Dumnezeu, Isus și Sfântul Duh) și cei trei zei egipteni care reprezintă cerul, pământul și abisul.

În plus, conceptul de timp în limba sanscrită este împărțit în trei părți: trecutul, prezentul și viitorul, cunoscute ca “Kaal”. Acest lucru demonstrează că numărul trei a fost semnificativ în diferite culturi și domenii de cunoaștere.

Teoria Nikola Tesla 3 6 9 sau cheia universului Nikola Tesla avea o fascinație puternică pentru numere, în special pentru numerele 3, 6 și 9. El credea că aceste numere au o semnificație incredibilă și dorea ca lumea să recunoască importanța lor. Întrebarea care se pune este de ce Tesla a acordat atât de multă importanță acestor numere specifice și ce voia să înțeleagă oamenii despre ele? Acest lucru a dus la dezvoltarea ceea ce este denumit în mod obișnuit “Teoria Nikola Tesla 3 6 9”.

Pentru a înțelege semnificația fascinației lui Nikola Tesla pentru numerele 3, 6 și 9, este nevoie de cunoașterea principiilor fundamentale ale matematicii. Matematica a fost și este cel mai valoros subiect de toate timpurile și cel mai puternic. Doi plus doi va fi întotdeauna patru oriunde în univers. Posibil ca Nikola Tesla să fi știut puterea numerelor 3, 6 și 9.

Raportul de Aur în matematică este un număr special găsit prin împărțirea unei linii în două părți astfel încât partea mai lungă împărțită la partea mai mică să fie egală cu întreaga lungime împărțită la partea mai lungă. Este adesea simbolizat folosind litera grecească phi, a 21-a literă a alfabetului grec. Sub formă de ecuație, arată astfel:

a/b = (a+b)/a = 1,6180339887498948420…

Raportul de Aur a fost folosit pentru a obține echilibru și frumusețe în multe picturi și sculpturi renascentiste. Da Vinci însuși a folosit Raportul de Aur pentru a defini toate proporțiile în Cina cea de Taină, inclusiv dimensiunile mesei și proporțiile pereților și fundalurilor. Raportul de Aur apare și în Omul Vitruvian și în Mona Lisa lui da Vinci.

Există modele care apar natural în Univers, modele pe care le-am descoperit în viață, galaxii, formări stelare, evoluție și aproape în toate sistemele naturale, și Raportul de Aur este unul dintre ele. Matematica a fost și rămâne unul dintre cele mai puternice și esențiale limbaje, folosit de secole de gânditori eminenți. Numerele sau matematica reprezintă originea tuturor creațiilor și fără ele, chiar și cea mai mică mișcare în lume ar fi imposibilă. Fiecare individ, indiferent de originea sa, are nevoie de matematică în viața de zi cu zi. De asemenea, animalele, plantele și insectele folosesc concepte matematice precum Raportul de Aur și modele geometrice pentru supraviețuirea lor. Este rezonabil să presupunem că exista o anumită motivație în spatele fixației lui Tesla pe ecuații și numere.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00