WhatsApp aduce stickere contextuale și îmbunătățiri de filtrare a chat-urilor

de admin 2
0 comentariu 26 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

WhatsApp lansează o nouă funcție pentru toți utilizatorii de telefoane Android și iOS. Această actualizare aduce stickere contextuale, care apar direct deasupra câmpului de text al mesajului, oferind sugestii privind utilizarea adecvată a stickerelor în contextul conversației.

În cea mai recentă versiune beta a aplicației de chat pentru Android și iOS, site-ul WABetaInfo a descoperit această nouă caracteristică care permite utilizatorilor să vadă un pop-up cu diverse stickere potrivite pentru mesajul pe care îl scriu.

Pe lângă aceasta, WhatsApp lucrează și la alte îmbunătățiri. Se pare că va fi introdusă o nouă bara de filtrare pentru chat-uri și se vor face ajustări pentru o mai bună accesibilitate a conversațiilor, prin organizarea lor în categorii, cum ar fi chat-urile necitite, personale și de afaceri.

Recent, aplicația a adăugat deja alte funcționalități utile. Utilizatorii pot transfera acum chat-urile de pe un dispozitiv pe altul utilizând coduri QR, oferindu-le o opțiune convenabilă pentru migrarea conversațiilor între telefoane. De asemenea, a fost introdusă funcția de grupuri sugerate, care facilitează găsirea și aderarea la grupurile relevante pentru utilizatori.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00