Gabriela Firea demontează acuzațiile: Ștefan Godei nu a fost niciodată șoferul său

by admin 2
0 comentariu 24 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a reafirmat că Ștefan Godei nu a fost șoferul său în urma scandalului azilelor groazei, în care acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma anchetei DIICOT.

Într-o declarație oficială, ministrul a subliniat faptul că informațiile apărute în presă sunt eronate și că inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov nu a fost niciodată șoferul său personal. Acesta a menționat că are același șofer de încredere de 16-17 ani, cunoscut de toate instituțiile, jurnaliști, Primăria Capitalei și Parlamentul.

Gabriela Firea a explicat că Ștefan Godei a fost angajat în trecut la Primăria Capitalei, însă nu ca șofer personal, ci ca șofer în cadrul departamentului administrativ și pentru alte persoane. De asemenea, acesta a lucrat temporar și pentru colegii de la cabinetul senatorial al Gabrielei Firea în perioada în care aceasta ocupa funcția de primar general al Capitalei.

Ministrul Familiei a subliniat că această precizare este necesară pentru a clarifica confuzia creată în urma informațiilor eronate apărute în presă. Este important de menționat că reacția sa vine în contextul în care presa a dezvăluit că Ștefan Godei a fost angajat la cabinetul senatorial al Gabrielei Firea, având în vedere că acesta a ocupat aceeași funcție în timpul mandatului său ca primar general al Capitalei.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00