Plăcintă calzone cu ton

de admin 2
0 comentarii 28 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente pentru aluat:

  • 300 g făină;
  • 3 linguri ulei;
  • 1 linguriță sare;
  • 150 ml lapte;
  • 10 g drojdie proaspătă.

Ingrediente pentru umplutură:

  • 200 g cuburi roșii;
  • 1 ardei gras roșu;
  • 1 conservă ton;
  • 1 ceapă;
  • 2 lingurițe pastă de roșii;
  • 1 bilă de mozarella;
  • 2 linguri suc de roșii;
  • 2 linguri ulei;
  • 100 g cașcaval.

Mod de preparare:

  1. Se desface drojdia în laptele călduț și se amestecă apoi cu făina, sarea și uleiul. Se frământă 10 minute și apoi se lasă la crescut o oră.
  2. Între timp, ceapa se călește în ulei și, după ce s-a înmuiat, se adaugă tonul bine scurs, pasta de roșii, cuburile de roșii și ardeiul tăiat cubulețe.
  3. Se întinde aluatul într-o foaie mare, se unge pe o jumătate din suprafața ei cu suc de roșii, se așază umplutura pe aceeași jumătate, mozarella și cașcavalul și apoi se acoperă cu jumătatea cealaltă de aluat.
  4. Se coace la cuptor 15 minute la foc iute.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW