Subiectele de la Titularizare li s-au părut candidaților destul de dificile

de admin 2
0 comentariu 33 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Peste o mie de candidați din județul Constanța au trecut prin emoții puternice miercuri, 12 iulie, susținând concursul de titularizare. Majoritatea cadrelor didactice au raportat că subiectele au fost dificile și au necesitat o mare cantitate de scris pentru cele patru ore alocate.

„Mulți colegi au recunoscut că examenul a fost mai dificil decât cel din anul trecut, atât pentru educatori, cât și pentru învățători”, a declarat Diana M.

„Mi s-a părut foarte greu pentru învățători în comparație cu anul trecut”, a precizat o altă candidată.

„Pare că au încercat să ne încurce. Am avut impresia că toate subiectele au avut acest scop”, a menționat Andrada T.

„Există persoane care nu au fost primite la ora 8:10, în ciuda faptului că examenul a început la ora 9:00, iar în anii anteriori aveam acces până la 8:30. Nu am fost anunțați în prealabil”, a reclamat un alt candidat.

Menționăm că primele rezultate vor fi afișate pe 18 iulie la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Conform ISJ Constanța, repartizarea candidaților pe posturile didactice vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va face în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, în cadrul ședințelor publice organizate de inspectoratele școlare în intervalul 27-28 iulie.

În acest an, în județul Constanța sunt disponibile 345 de posturi didactice / catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (261 în mediul urban și 84 în mediul rural). Cele mai multe posturi vacante se referă la următoarele discipline / specializări: învățământ preșcolar (276), învățământ primar (118) și consiliere psihopedagogică (38).

Pe 31 iulie va fi actualizată lista posturilor didactice / catedrelor vacante / rezervate, iar între 28 iulie și 25 august vor fi emise și comunicate deciziile de repartizare pe post / catedră.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00