(VIDEO) Municipiul Mangalia finalizează proiectul de simplificare a procedurilor administrative și planificare strategică

de admin 2
0 comentariu 68 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Municipiul Mangalia, în calitate de beneficiar, a organizat miercuri, 12 iulie 2023, la Clubul Nautic Callatis, un eveniment pentru a marca finalizarea proiectului “Planificare strategică și simplificare proceduri administrative în Municipiul Mangalia”. Acest proiect, cu codurile SIPOCA 828 / cod MySMIS2014 136064, a fost finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Prezentarea proiectului a fost susținută de viceprimarul Municipiului Mangalia, domnul Dragoș Angelescu, și de șeful Serviciului Management Proiecte Mangalia, domnul Dan Ciprian Popa.

La eveniment au participat peste 30 de persoane, care au fost informate despre obiectivul general al proiectului și despre rezultatele obținute în urma implementării acestuia. Unitatea Administrativ Teritorială Municipiului Mangalia a dorit să aducă mai multă eficiență și transparență în procedurile administrative, contribuind astfel la îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor.

Finalizarea acestui proiect reprezintă un pas important în modernizarea administrației locale și în facilitarea accesului cetățenilor și al agenților economici la servicii publice de calitate. Municipiul Mangalia demonstrează astfel angajamentul său de a dezvolta o administrație eficientă și orientată către nevoile comunității.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00