CiTy TOUR revine în acțiune cu autobuze etajate și cu traseu extins!

de admin 2
0 comentariu 116 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Linia turistică CiTy TOUR din Constanța și Mamaia își reia activitatea de sâmbătă, 15 iulie, în intervalul orar zilnic de la 09:00 la 22:00. Traseul va fi deservit de 6 autobuze etajate, oferind astfel o experiență de vizitare confortabilă și panoramică.

Autobuzele vor avea o frecvență de 30 de minute, permițând călătorilor să se bucure de plimbările într-un ritm convenabil. Costul unei călătorii va fi de 6 lei, iar pentru cei care doresc să exploreze mai mult și să coboare și să urce din nou în autobuz la diferite puncte de interes, va fi disponibil un bilet “hop-on / hop off” la prețul de 10 lei. Biletele pot fi achiziționate fie în mijlocul de transport, fie prin intermediul aplicației 24Pay.

Circuitul CiTy TOUR va include peste 100 de obiective turistice importante din Constanța și Mamaia, printre care se numără Gara Maritimă, “Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, “Edificiul roman cu mozai”, Moscheea “Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic “Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și multe altele. Astfel, turiștii și localnicii vor avea ocazia să exploreze bogăția culturală și turistică a regiunii într-un mod convenabil și relaxant.

Pentru a oferi un plus de confort și conectivitate, pe autobuzele etajate va fi disponibilă gratuit rețeaua Wi-Fi. Pasagerii vor putea să se conecteze la internet, fie prin scanarea codului QR de pe spătarul scaunului, fie prin căutarea aplicației “CITY TOUR” direct în Magazin Play. Aplicația sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului, oferind astfel informații în timp real despre obiectivele turistice și locația curentă a autobuzului.

Trebuie menționat că programul de transport al liniei CiTy TOUR poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, pentru a asigura siguranța pasagerilor și a șoferilor. În ciuda acestor eventuale ajustări, turiștii și rezidenții vor beneficia în continuare de o opțiune convenabilă și atrăgătoare pentru a descoperi atracțiile și frumusețea orașului Constanța și a stațiunii Mamaia.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00