Cornuri aperitiv

de admin 2
0 comentarii 37 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente pentru aluat:

  • 150 ml apă călduță;
  • 1/2 plic drojdie uscată;
  • 300 g făină;
  • 1/2 linguriță sare;
  • 40 ml ulei de măsline.

Ingrediente pentru umplutură:

  • 1 borcănel sos pesto;
  • 200 g brânză telemea;
  • frunze de spanac;
  • 4 roșii cherry.

Mod de preparare:

  1. Se amestecă toate ingredientele pentru aluat într-un vas până se obține un aluat elastic și nelipicios. Acesta se lasă la crescut 30 de minute.
  2. Aluatul se întinde puțin pe masa de lucru presărată cu făină. Se taie pătrate care se ung cu un strat subțire de pesto.
  3. Se așază apoi cuburi de brânză telemea și frunze de spanac.
  4. Se rulează, se așază în tavă și se coc 20 de minute. Se servesc calde alături de roșii cherry.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW