Microsoft lansează PC Manager, o alternativă puternică la CCleaner pentru utilizatorii Windows

de admin 2
0 comentariu 41 vizualizari 3 minute de citit
A+A-
Reset

Microsoft lansează PC Manager, o soluție proprie pentru curățarea și administrarea sistemelor de operare Windows. Această nouă unealtă este disponibilă în stadiu beta pe site-ul oficial al companiei și promite să concureze cu CCleaner, unul dintre cele mai populare programe de curățare a fișierelor temporare și a reziduurilor.

PC Manager vine cu numeroase funcții utile, cum ar fi eliminarea fișierelor parazit, un manager de sarcini integrat pentru monitorizarea proceselor consumatoare de resurse și o funcție de gestionare a spațiului de stocare, oferind utilizatorilor control complet asupra partiției pe care este instalat Windows.

Pentru a face utilizarea acestei unelte și mai ușoară, PC Manager include și o scurtătură către panoul de control al antivirusului Windows Security. Acest aspect reflectă direcția pe care Microsoft o urmărește, asemănătoare cu abordarea Apple, care oferă un sistem de operare ușor de navigat și apreciat de utilizatori.

Dacă Microsoft reușește să se apropie măcar de nivelul de navigabilitate și ușurință oferit de macOS, este posibil ca Windows să atragă și mai mulți utilizatori. Prin lansarea PC Manager, compania demonstrează angajamentul său de a oferi o gamă largă de unelte și servicii care să îmbunătățească experiența utilizatorilor sistemului de operare Windows.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00