Primăria Mangalia anunță asfaltarea străzilor, locuri de agrement și alte planuri de interes

by admin 2
0 comentariu 56 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Municipiului Mangalia este bucuroasă să anunțe că a început turnarea primului strat de asfalt pe un tronson rutier important, care include Bulevardul 1 Decembrie 1918 și strada Rozelor. Această acțiune face parte dintr-un proiect amplu, susținut de fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană.

Începând din săptămâna viitoare, vor fi demarate lucrările de reabilitare a celuilalt sens de mers al Bulevardului 1 Decembrie 1918, iar traficul rutier va fi redirecționat pe segmentul de drum proaspăt reabilitat. În paralel, sunt în derulare mai multe proiecte de modernizare a trotuarelor pe străzile Delfinului și Albatros, unde au fost deja create și alei de acces în blocuri.

Totodată, eforturile se concentrează și pe edificarea locurilor de joacă din zona Sirenei și Petru Maior, în vederea oferirii unor spații de agrement pentru copii și familiile acestora. Recent, stația provizorie de transport public în comun, care anterior era amplasată pe Șoseaua Constanței (DN39), în dreptul blocului AG1, a fost relocată pe trotuarul din fața Gării, într-o parcare modernizată. Această mutare a fost realizată în cadrul unui alt proiect finanțat de Uniunea Europeană.

Primăria Municipiului Mangalia este hotărâtă să îmbunătățească infrastructura rutieră și calitatea vieții cetățenilor săi, beneficiind de sprijinul financiar al Uniunii Europene. Continuarea lucrărilor și implementarea proiectelor va aduce îmbunătățiri semnificative în oraș și va asigura un mediu mai modern și funcțional pentru toți locuitorii Mangaliei.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00