Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni: Caniculă în sud și ploi în nord

de admin 2
0 comentariu 17 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Administrația Națională de Meteorologie furnizează informații despre prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni în diferite regiuni ale României. Se estimează că vremea va fi variabilă în diverse zone ale țării. În sudul României vor fi perioade caniculare, în timp ce în nord se vor înregistra mai multe ploi față de alte regiuni.

În săptămâna 17 – 24 iulie, temperaturile vor fi mai ridicate decât media specifică acestei perioade în întreaga țară, în special în regiunile sudice. Regimul precipitațiilor va fi local peste medie în regiunile nordice, nord-estice și centrale, dar mai scăzut în cele sud-vestice. În restul țării, cantitatea de precipitații va fi apropiată de media normală pentru acest interval.

În săptămâna 24 – 31 iulie, temperaturile medii vor fi în general în concordanță cu valorile specifice pentru această perioadă în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele centrale și de munte, iar în restul țării vor fi apropiate de media normală pentru acest interval.

În săptămâna 31 iulie – 7 august, temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât valorile specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, iar în restul țării va fi apropiată de media normală. Regimul precipitațiilor va fi peste medie în regiunile nordice, centrale și de munte, iar în celelalte zone va fi în general apropiat de media normală.

În săptămâna 7 – 14 august, temperaturile medii vor fi ușor peste valorile specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în restul țării vor fi în general apropiate de media normală. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de media normală în întreaga țară.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00