60
Ingrediente:
- 2 fileuri de cod;
- 1 pungă mix de legume (morcovi, fasole verde, ardei roșu și galben, varză de Bruxelles, broccoli);
- ½ lămâie;
- 2 fire ceapă verde;
- 2 căței de usturoi;
- 1 lingură ulei;
- sare, piper.
Mod de preparare:
- Speli și usuci fileurile de pește.
- Zdrobești cățeii de usturoi și îi amesteci cu uleiul și cu zeama de lămâie, potrivești de sare și piper.
- Întinzi o foaie de copt într-o tavă, așezi legumele opărite în prealabil și tăiate după bunul plac. Peste ele pui fileurile. Le stropești cu amestecul de ulei cu lămâie.
- Împachetezi hârtia de copt și dai tava la cuptorul încins, aproximativ 25 de minute.
- Servești cu ceapă verde sau felii de lămâie.
Poftă bună!