Apple se pregătește să lanseze Mac-urile M3 în octombrie

de admin 2
0 comentariu 33 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Potrivit ultimului buletin informativ Power On de la Bloomberg, Mark Gurman a dezvăluit că Apple Inc. are în plan să lanseze mult așteptatele sale Mac-uri M3 Apple Silicon în luna octombrie. Această veste vine în urma anticipatelor lansări ale iPhone 15, Apple Watch Series 9 și noului Apple Watch Ultra, programate pentru luna septembrie.

Conform informațiilor din surse interne, viitoarea serie M3 ar putea include noul iMac M3, MacBook Air M3 de 13 inch și MacBook Pro M3. Se preconizează că procesorul M3 va avea același număr de nuclee ca M2, dar va oferi performanțe superioare și eficiență datorită tranziției către un proces de fabricație de doar 3 nanometri.

Lansarea poate părea surprinzătoare pentru unii, având în vedere că recent au fost lansate mai multe produse din familia M2, cum ar fi M2 Ultra Mac Studio și MacBook Air de 15 inch. Cu toate acestea, s-a speculat că lansările ulterioare ale seriei M2 au suferit întârzieri din cauza problemelor din lanțul de aprovizionare. În timp ce MacBook Air M3 pare pregătit pentru lansare în octombrie, actualizările pentru MacBook Pro și Mac Studio cu tehnologia M3 sunt probabil mai îndepărtate.

Gurman nu a confirmat dacă Apple va organiza un eveniment oficial în octombrie sau dacă noile Mac-uri vor fi anunțate printr-un comunicat de presă. Decizia rămâne la latitudinea companiei, deși Apple obișnuiește să organizeze evenimente pentru lansările de produse majore.

În plus, deși noile modele de iPad Pro cu display OLED sunt programate pentru lansare în 2024, Gurman a sugerat că un iPad Air actualizat, echipat cu un chip mai nou, ar putea fi disponibil chiar din această toamnă. Aceasta pare o mișcare logică, având în vedere că actualul iPad Air rulează încă pe cipul M1. În final, Gurman a reiterat că un nou iMac de 32 de inch este în dezvoltare și ar putea fi lansat în 2024.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00