George Simion, liderul AUR, respinge vehement posibilitatea de a primi în partid pe Gabriela Firea și foști membri USR

de admin 2
0 comentariu 26 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

George Simion, liderul AUR, afirmă ferm că Gabriela Firea sau foști membri USR nu vor fi niciodată acceptați în partidul pe care îl conduce. Simion subliniază că AUR are o viziune nouă și nu poate fi compromisă de persoane care au făcut deja rău României.

Cu siguranță, cei care au condus România timp de 33 de ani și au adus țara în dezastrul actual nu au loc în AUR. Suntem un partid nou, cu alte idealuri. Nici Gabriela Firea, nici membrii USR nu sunt bineveniți în rândurile noastre. I-am spus Gabrielei Firea că cineva din PSD nu îi dorește binele, deoarece i-au impus acel observator național al copiilor și au promovat o lege împotriva căreia 20.000 de oameni au ieșit în stradă.

Am văzut joi, în Piața Victoriei, doar 100-150 de susținători ai acestei cauze extrem de importante și emoționante. În luna mai, 20.000 de oameni au protestat împotriva Legii 145, deoarece ideea de a separa copiii de familiile lor a stârnit o revoltă enormă. Cei care i-au impus Gabrielei Firea această lege, deoarece nu era inițiativa ei, nu înțeleg realitatea… a declarat George Simion la România TV.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00