Marcel Ciolacu anunță suspendarea temporară a Gabrielei Firea din conducerea PSD București

de admin 2
0 comentariu 29 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a anunțat luni că s-a luat decizia suspendării Gabrielei Firea, pentru o perioadă limitată, din funcțiile de președinte al PSD București și de prim-vicepreședinte al partidului. În acest timp, Paul Stănescu va prelua interimatul conducerii organizației din Capitală.

“Conform statutului nostru, nu există o prevedere referitoare la autosuspendare, motiv pentru care am supus la vot suspendarea Gabrielei Firea pentru o perioadă limitată de timp și numirea domnului Paul Stănescu în funcția de președinte interimar al organizației București”, a declarat Ciolacu în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al partidului, desfășurată la sediul central al PSD.

El a mai adăugat că Gabriela Firea nu a comis nicio greșeală din punct de vedere instituțional în ceea ce privește centrele rezidențiale pentru vârstnici.

“Din punctul meu de vedere, în calitate de prim-ministru, doamna Firea nu a comis absolut nicio greșeală instituțională. Nu a avut nicio responsabilitate în ceea ce privește centrele pentru persoanele cu dizabilități. (…) Nu a avut atribuții în acest domeniu. Susțin că demisia sa a survenit în urma unor dezvăluiri făcute de presă, iar așa cum am menționat și în cadrul Consiliului Politic Național, fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la persoanele care apar în preajma noastră, cei care ne fotografiază, ne filmează, oameni binevoitori, care ulterior pot utiliza aceste înregistrări, în care nu sunt întotdeauna invitați, în scopuri economice. Este un cost mare, dar cred că atât eu, cât și colegii mei, trebuie să fim foarte atenți la acei indivizi care apar ocazional în anturajul nostru”, a menționat Ciolacu, conform stiri.tvr.ro.

Întrebat despre perioada pe care Gabriela Firea o va fi suspendată din funcții, Marcel Ciolacu a răspuns: “Momentan, conform statutului, nu este o perioadă limitată de timp, până când toate lucrurile vor fi lămurite. În acest moment, ea este suspendată și din funcția de prim-vicepreședinte”.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00