Aurelian Temișan, dezamăgit de condițiile oferite pe litoralul românesc, dar găsește ospitalitate la Gura Portiței

by admin 2
0 comentariu 60 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Aurelian Temișan, cunoscut artist român, și-a exprimat dezamăgirea față de felul în care se prezintă litoralul românesc, în ciuda unor eforturi de modernizare făcute de anumite hoteluri. Artistul a subliniat că prețurile practicate de hoteluri sunt în general ridicate în comparație cu serviciile oferite, ceea ce adaugă la dezamăgirea generală.

“Este o dezamăgire totală. Chiar dacă unele hoteluri au început să arate foarte bine, prețurile practicate sunt mult mai mari decât serviciile pe care le oferă în realitate. Nu poți petrece tot timpul în interiorul hotelului, ci trebuie să explorezi și să te bucuri de ceea ce se află în afara lui. Când încerci să faci un echilibru între ceea ce primești în hotel și ceea ce vezi în jur, te simți tentat să pleci”, a declarat Aurelian Temișan.

Cu toate acestea, cântărețul a postat pe pagina sa de Facebook că a găsit o cazare primitoare și relaxantă pentru câteva zile, alături de familia sa, la Gura Portiței.

“Apreciem frumusețea trecutului, mai ales când cineva ne-o reamintește. Dragii mei, în fotografia alături de mine se află Crina. Am cunoscut-o în ultimele zile datorită cazării noastre la ea, pentru patru zile. Am găsit casa Crinei prin căutările Monicăi, când căutam un loc unde să stăm, împreună cu câinii noștri, când vom merge la Gura Portiței. Și… am ajuns. Crina ne-a întâmpinat personal, ne-a arătat căsuța (exact ceea ce aveam nevoie pentru o mini-vacanță) și, după ce ne-a oferit și ultimele instrucțiuni, cu o emoție în voce și roșind ușor, s-a uitat la mine și mi-a spus: „Prima oară când ne-am întâlnit față în față a fost acum 30 și puțin de ani, la căminul cultural, aici în Jurilovca, într-un spectacol cu Dan Spătaru. Eu aveam cam 9-10 ani.” Recunosc că m-a emoționat. E clar că eu eram la început de carieră și era perioada în care călătoream prin toată țara, în sate și comune, susținând spectacole pline de suflet, alături de mari artiști ai timpului nostru.”

Aurelian Temișan și-a încheiat postarea subliniind frumusețea casei Crinei și ospitalitatea oferită, exprimându-și dorința de a se revedea în viitor.

Articole similare

Comentarii

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00