Primăria Mangalia începe lucrările de reabilitare a Bulevardului 1 Decembrie 1918

de admin 2
0 comentariu 39 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Primăria Mangalia începe lucrările de reabilitare a Bulevardului 1 Decembrie 1918, începând de marți, 18 iulie. Acestea se vor desfășura pe sensul de urcare, între intersecția străzii Ștefan cel Mare și strada Portului.

Autoritățile locale fac un apel către locuitorii din zona respectivă să elibereze carosabilul de mașinile parcate și să găsească rute alternative de deplasare pe durata lucrărilor, pentru a permite intervențiile în teren să se desfășoare conform graficului stabilit.

Reamintim că refacerea tramei stradale a Bulevardului 1 Decembrie 1918 face parte dintr-un proiect european de modernizare a principalelor artere rutiere din oraș, precum și a străzii Rozelor și a străzii Ștefan cel Mare, care a fost recent asfaltată.

Aceste inițiative au ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere din Mangalia și crearea unor condiții de circulație mai sigure și mai eficiente pentru locuitori. Primăria Mangalia transmite aceste informații prin intermediul unui comunicat oficial.

Înțelegerea și cooperarea locuitorilor din zonă sunt esențiale pentru buna desfășurare a lucrărilor de reabilitare, iar Primăria Mangalia apreciază sprijinul și înțelegerea acestora în vederea finalizării cu succes a proiectului de modernizare rutieră.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00