65
Ingrediente:
- 1 piept de pui mare, dezosat;
- 1 ceapă;
- 3 ardei grași de culori diferite;
- ulei pentru prăjit.
Ingrediente pentru marinată:
- 2 linguri suc de lămâie;
- 3 linguri ulei;
- 1 cățel usturoi;
- 1/2 linguriță sare;
- 1/2 linguriță chimen măcinat;
- 1/2 linguriță praf de chili;
- 1/2 ardei iute;
- câteva fire pătrunjel.
Mod de preparare:
- Carnea se taie felii care se pun într-un castron. Se amestecă ingredientele pentru marinată, se toarnă peste carne, se amestecă bine și se lasă așa pentru o oră.
- Feliile de carne marinată se prăjesc în ulei pe fiecare parte. Se scot și se învelesc în folie de aluminiu.
- Se mai adaugă ulei în cratiță dacă este cazul și se călesc ceapa și ardeii. Se lasă 5 minute pe foc, timp în care se taie carnea bastonașe. Se aduc împreună la masă.
Poftă bună!