22
Ingrediente:
- 2 ouă;
- 1 cârnat;
- 75 ml lapte;
- 125 g făină;
- ½ plic praf de copt;
- 70 g brânză;
- ½ ardei galben;
- ½ ardei roşu;
- ¼ dovlecel;
- sare;
- 1 lingură ulei.
Mod de preparare:
- Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare.
- Freci gălbenuşurile cu un praf de sare, apoi torni laptele, adaugi făina, în ploaie, amestecată cu praful de copt şi omogenizezi.
- Tai bucăţi ardeii, dovlecelul şi cârnatul, razi brânza, apoi le adaugi în compoziţie, amesteci şi încorporezi uşor albuşurile.
- Răstorni aluatul în forme de minitarte unse cu ulei şi le ții la cuptor, încălzit în prealabil, până când trec testul scobitorii.
- Laşi minitartele la răci înainte să le serveşti.
Poftă bună!