Minitarte sărate

de admin 2
0 comentariu 17 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 2 ouă;
  • 1 cârnat;
  • 75 ml lapte;
  • 125 g făină;
  • ½ plic praf de copt;
  • 70 g brânză;
  • ½ ardei galben;
  • ½ ardei roşu;
  • ¼ dovlecel;
  • sare;
  • 1 lingură ulei.

Mod de preparare:

  1. Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare.
  2. Freci gălbenuşurile  cu un praf de sare, apoi torni laptele, adaugi făina, în ploaie, amestecată cu praful de copt şi omogenizezi.
  3. Tai bucăţi ardeii, dovlecelul şi cârnatul, razi brânza, apoi le adaugi în compoziţie, amesteci şi încorporezi uşor albuşurile.
  4. Răstorni aluatul în forme de minitarte unse cu ulei şi le ții la cuptor, încălzit în prealabil, până când trec testul scobitorii. 
  5. Laşi minitartele la răci înainte să le serveşti.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00