România face progrese semnificative în vederea accesului la Programul Visa Waiver

de admin 2
0 comentariu 28 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, s-a întâlnit cu secretarul american pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas, iar acesta a confirmat că România a înregistrat progrese semnificative în vederea accederii la Programul Visa Waiver.

În data de marți, 18 iulie, ambasadorul Muraru a avut o întrevedere cu secretarul Mayorkas pentru a discuta despre eforturile comune pe care țările noastre le vor întreprinde în viitor pentru ca România să devină eligibilă în Programul Visa Waiver.

Secretarul Mayorkas a exprimat angajamentul și interesul partenerilor americani de a continua colaborarea strânsă cu partea română în această chestiune importantă, subliniind că România a realizat “progrese semnificative” în direcția atingerii acestui obiectiv comun.

La rândul său, ambasadorul Muraru i-a asigurat pe oficialul american despre hotărârea fermă a Guvernului României de a adopta măsurile necesare pentru îndeplinirea criteriilor din legislația americană și i-a mulțumit pentru atenția acordată accesului României la Programul Visa Waiver.

Recent, Guvernul României a numit un coordonator național și a creat un comitet interinstituțional pentru facilitarea includerii țării noastre în programul american de scutire de vize, conform informațiilor furnizate de Ambasada României în SUA.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00