Samsung pregătește lansarea unui inel inteligent: Galaxy Ring

de admin 2
0 comentariu 22 vizualizari 2 minute de citit
A+A-
Reset

Samsung explorează segmentul bijuteriilor inteligente cu dezvoltarea presupusului inel inteligent Galaxy Ring, conform zvonurilor recente care circulă în Coreea de Sud, țara de origine a companiei.

Informațiile provin de la The Elec, o publicație tehnologică de prestigiu din Coreea, care sugerează că partenerul actual al Samsung, compania japoneză Meiko, va produce plăcile de circuit tipărite (PCB-urile) pentru inelul inteligent presupus. Meiko este deja recunoscut pentru fabricarea PCB-urilor HDI pentru dispozitivele Galaxy S23.

Într-o lume în care tehnologia a devenit tot mai prezentă, iar dispozitivele purtabile sunt tot mai comune, inelele inteligente rămân un segment de piață relativ neexplorat. În prezent, compania Oura este una dintre puținele care a obținut recunoaștere pentru inelele inteligente axate pe sănătate și fitness.

Dacă informațiile despre intrarea Samsung se dovedesc a fi adevărate, acest lucru ar putea indica o schimbare semnificativă în industria dispozitivelor purtabile, extinzându-se dincolo de produsele tradiționale, precum smartwatch-urile și căștile. În plus, înregistrarea mărcii “Galaxy Ring” de către Samsung la începutul acestui an sprijină și mai mult aceste speculații. De asemenea, o actualizare recentă a versiunii beta a aplicației Samsung Health include suport pentru inele inteligente, așa cum a observat un utilizator pe Reddit.

Cu toate acestea, este important de menționat că aceste informații se bazează în prezent pe speculații. Chiar și cu creșterea probelor, planurile din industria tehnologiei purtabile pot fi schimbate rapid. Prin urmare, viitorul inelului Galaxy Ring rămâne incert. Cu toate acestea, posibilitatea apariției unui nou jucător pe piața inelelor inteligente reprezintă un prospect interesant.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00