Simona Bucura Oprescu și Natalia Intotero depun astăzi jurământul

de admin 2
0 comentariu 10 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Astăzi, Simona Bucura Oprescu și Natalia Intotero vor depune jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis și vor prelua ministerele la trei zile după ce au fost desemnate în funcție de conducerea PSD.

Simona Bucura Oprescu revine în fruntea Ministerului Muncii, aducând expertiza sa în domeniul social. Printre provocările pe care le va aborda ca viitor ministru al Muncii se numără problema pensiilor speciale. Va trebui să abordeze această temă și să convingă Comisia Europeană să aprobe modificările aduse legii pensiilor speciale, care au fost adoptate de Parlament.

La Ministerul Familiei, Natalia Intotero se va ocupa de finalizarea mai multor programe și proiecte începute în mandatul Gabrielei Firea. Unul dintre obiectivele sale principale va fi creșterea finanțării ministerului și diversificarea proiectelor în domeniul protecției familiei și a copiilor.

Prin asumarea responsabilităților acestor ministere, Simona Bucura Oprescu și Natalia Intotero vor aduce experiența lor în gestionarea problemelor sociale și vor continua activitatea în domeniul muncii și al familiei, având ca scop îmbunătățirea condițiilor și serviciilor oferite cetățenilor români.

Comentarii

Articole similare

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00