Mere coapte umplute

de admin 2
0 comentarii 20 vizualizari 1 minute de citit
A+A-
Reset

Ingrediente:

  • 6 mere mari, după preferinţă;
  • 100 g mascarpone;
  • 200 g brânză de vaci;
  • 150 g zahăr;
  • 50 g stafide;
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie;
  • 1 linguriţă esenţă de portocală;
  • unt, pentru uns.

Mod de preparare:

  1. Mixezi brânza de vaci cu mascarpone și zahărul 1-2 minute, apoi adaugi stafidele şi esenţele. Omogenizezi şi dai deoparte.
  2. Speli merele, tai căpăcelele şi, cu un cuţit subţire, scobeşti cotorul, seminţele şi o parte din miez.
  3. Umpli merele cu crema de brânză, le pui într-o tavă unsă cu puţin unt şi le coci la 170 °C, 25-30 de minute, până se înmoaie.
  4. Le laşi la răcorit şi le serveşti decorate după preferinţă.

Poftă bună!

Comentarii

Articole similare

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Acest site utilizeaza Cookies pentru a imbunatatii experienta utilizatoriilor. Accept Afla mai multe

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
eMangalia

FREE
VIEW